fbpx

Onze haarsoorten

Welke haarsoort past bij jou?

In onze salon werken we alleen met de beste kwaliteit haar. Dat vinden we belangrijk, omdat het haar echt een verlengstuk is van jezelf en daarom ook goed moet voelen. We bieden niks aan wat we zelf niet zouden willen dragen. Er zijn verschillende haarsoorten mogelijk, mede afhankelijk van de snelheid waarmee je een haarstuk wilt gaan dragen. Bij Hairflow maken we gebruik van Europees, Indian of Synthetisch haar. Door onze hoge kwaliteitsstandaarden werken we alleen samen met de allerbeste leveranciers. Onze kennis en ervaring i.c.m. betrouwbare leveranciers zorgen samen voor de beste haarwerken. 

Europees haar

Europees haar

Het onbehandelde Europese haar is echt van topkwaliteit. Het beweegt natuurlijk, valt soepel en voelt prettig aan. Het is niet van je echte haar te onderscheiden en integreert volledig met je eigen haar. Onder alle omstandigheden, dus zelfs tijdens het sporten en ’s nachts. Het draagcomfort is erg hoog. De haarwerken zijn gemaakt van 100% onbewerkt Europees haar.

Indian hair

Indian hair

Deze haarstructuur komt qua structuur het dichtst bij Europees haar. Het haar is dun, valt soepel en is eenvoudig in model te brengen. Als je het haar wast, dan merk je dat het haar zeer snel opdroogt. De onbewerkte soorten zijn van goede kwaliteit, waarbij de natuurlijke kleur zwart is. Blond haar is vaker bewerkt en voelt daardoor droger en kwetsbaarder aan.  

Synthetisch haar

Synthetisch haar

Dit kunsthaar is leverbaar in verschillende vezelstructuren, waarbij sommige zelfs te föhnen zijn. Als je weinig tot geen onderhoud wilt aan je haarwerk, dan is een synthetische uitvoering ideaal voor jou. Na het wassen valt het mooi weer in model, het is kleurvast en ziet er natuurlijk uit. We hebben ze in verschillende varianten, die alle niet van het echt zijn te onderscheiden.

Wil je de haarsoorten en oplossingen met eigen ogen bekijken en voelen? Wij nemen graag de tijd voor je om je alles uit te leggen. Neem contact met ons op voor een gesprek.

× Stel vrijblijvend een vraag