Haarwerken en Pruiken Almelo

Bent u op zoek naar haarwerken en pruiken in de omgeving Almelo? Bij Hairflow Hengelo, uw vertrouwde partner in Almelo en omgeving, begrijpen we dat het vinden van de perfecte oplossing voor uw haarbehoeften een persoonlijke reis is. In onze mooie salon staan we kaar om u vrijblijvend advies te geven
Vrijblijvend advies

Bij Hairflow Hengelo in de omgeving van Almelo specialiseren we ons in het op maat maken van haarwerken, maar wat voor ons het meest telt, is jou helpen! Ons team staat voor je klaar om jou te ondersteunen bij het juiste haarwerk. 

 We zijn met trots INFIX-haarexperts en begeleiden je met eerlijk advies gedurende het gehele proces. Daarnaast zijn we aangesloten bij de Branche organisatie voor haar specialisten (HSBN). Bij Hairflow draait het niet alleen om haarwerken; het draait om jouw welzijn en zelfvertrouwen.

onze oplossingen voor haarverlies

Ervaar je haarverlies en ben je nieuwsgierig naar de beschikbare opties? Wij staan klaar om je diverse keuzes te presenteren. Daarbij heb je de vrijheid om te selecteren uit een scala van hoogwaardige haarsoorten, waaronder 100% onbewerkt Europees haar, Indian hair en synthetisch haar. Kwaliteit staat bij ons altijd voorop!

Haarstuk

haarwerken

Een haarwerk is een ander woord voor pruik. We hebben een standaard collectie die ‘ready to wear’ is, bestaande uit verschillende caps. Er is altijd wel iets wat bij jou past.

Maatwerk

maatwerk

Wil je een haarstuk of een volledige pruik exact op maat laten maken? Samen gaan we op zoek naar de gewenste haarsoort, structuur, kleur en vorm.

Haarwerk

haarstukken

Voor haarstukken die je in het haar kunt bevestigen hebben we mooie collecties. Deze collecties kennen verschillende variaties en zijn uit voorraad leverbaar.

Onze werkwijze

Kennismaking

Vrijblijvende persoonlijke kennismaking in de omgeving van Almelo

Follow up

Na het gesprek sturen we een overzicht van mogelijkheden en bellen we nog een keer na

Kosten & Vergoeding

Samen een financieel overzicht maken

Haarwerk uitkiezen

Samen kiezen we het definitieve haarwerk

Passen & modelleren

Als het haarwerk binnen is gaan we het passen en modelleren

Salon

Kwaliteit haarwerken en pruiken

Naast dat wij Infix hair expert zijn hebben we ook een SEHM certificatie. SEMH is een onafhankelijk en onpartijdige stichting zonder winstoogmerk die de kwaliteit van hulpmiddelenzorg bewaakt, behoudt en verbetert. Hierbij wordt met name rekening gehouden met de kwaliteit van leven van zorgbehoevenden, preventie, innovatie en betaalbaarheid van de zorg.

maatwerk advies

Ons team in de omgeving van Almelo staat volledig voor je klaar om je te begeleiden in dit moeilijke proces. Wij begrijpen dat het kiezen van een haarwerk last kan zijn. Bij ons krijg je vrijblijvend advies over het haarwerk dat bij jou past. Maak een afspraak en kom langs op een van onze mooie locaties.

× Advies vragen