fbpx

Haarwerken en Pruiken Deventer

Bent u op zoek naar haarwerken en pruiken in de omgeving Deventer? Bij Hairflow Twello, uw vertrouwde partner in de omgeving van Deventer, begrijpen we dat het vinden van de perfecte oplossing voor uw haarbehoeften een persoonlijke reis is. Je bent van harte welkom in onze mooie salon in Twello voor een vrijblijvend gesprek.
Vrijblijvend advies

Bij Hairflow Twello in de omgeving van Deventer zijn we gespecialiseerd in het aanmeten van haarwerken, maar onze voornaamste focus ligt op jouw welzijn! Echt haar of Synthetisch haar in onze salon in omgeving Deventer kom je achter de verschillende opties.

We zijn met trots INFIX-haarexperts en zullen je gedurende het hele proces begeleiden met eerlijk advies. Bij Hairflow draait het niet enkel om haarwerken; het draait om jouw welzijn en zelfvertrouwen. Om dit te garanderen zijn we aangesloten bij de branche organisatie voor haarspecialisten.

onze oplossingen voor haarverlies

Ervaar je haarverlies en ben je nieuwsgierig naar de beschikbare opties? Wij staan klaar om je diverse keuzes te presenteren. Daarbij heb je de vrijheid om te selecteren uit een scala van hoogwaardige haarsoorten, waaronder 100% onbewerkt Europees haar, Indian hair en synthetisch haar. Kwaliteit staat bij ons altijd voorop!

Haarstuk

haarwerken

Een haarwerk is een ander woord voor pruik. We hebben een standaard collectie die ‘ready to wear’ is, bestaande uit verschillende caps. Er is altijd wel iets wat bij jou past.

Maatwerk

maatwerk

Wil je een haarstuk of een volledige pruik exact op maat laten maken? Samen gaan we op zoek naar de gewenste haarsoort, structuur, kleur en vorm.

Haarwerk

haarstukken

Voor haarstukken die je in het haar kunt bevestigen hebben we mooie collecties. Deze collecties kennen verschillende variaties en zijn uit voorraad leverbaar.

Onze werkwijze

Kennismaking

Vrijblijvende persoonlijke kennismaking in de omgeving van Deventer

Follow up

Na het gesprek sturen we een overzicht van mogelijkheden en bellen we nog een keer na

Kosten & Vergoeding

Samen een financieel overzicht maken

Haarwerk uitkiezen

Samen kiezen we het definitieve haarwerk

Passen & modelleren

Als het haarwerk binnen is gaan we het passen en modelleren

Salon

Kwaliteit haarwerken

Naast dat wij Infix hair expert zijn hebben we ook een SEHM certificatie. SEMH is een onafhankelijk en onpartijdige stichting zonder winstoogmerk die de kwaliteit van hulpmiddelenzorg bewaakt, behoudt en verbetert. Hierbij wordt met name rekening gehouden met de kwaliteit van leven van zorgbehoevenden, preventie, innovatie en betaalbaarheid van de zorg.

Pruiken en haarwerken advies

Wil je een haarstuk of een volledige pruik exact op maat laten maken? Samen gaan we op zoek naar de gewenste haarsoort, structuur, kleur en vorm. Op onze locatie in Twello gaan we samen op zoek naar een haarwerk waarvan jij je vertrouwen terugkrijgt. Maak snel een afspraak voor een vrijblijvend advies gesprek. 

Reviews

Fijne intake gehad, waarin veel begrip was. We hebben veel mogelijkheden besproken en ik heb uiteindelijk een mooi haarwerk besteld. Binnenkort kan ik hem passen, ben erg benieuwd...

Manon

Ik draag nu mijn eerste haarwerk en ben er super blij mee. In het begin nog wel onzeker geweest, maar met goede begeleiding en adviezen van Marjorie draag ik het haarwerk dagelijks als vanzelfsprekend. Binnenkort ga ik een nieuw haarwerk uitzoeken en ben ervan overtuigd dat het er goed gaat uitzien. Een zeer tevreden klant!

Anoniem

Ik ben geopereerd aan een tumor net boven mijn rechteroor. Daarom is er een litteken waar geen haar meer kan groeien. Er is een malletje gemaakt, en ik kijk er naar uit om dit haarstukje te kunnen dragen. Geknoopt met haar dat zich mooi gaat mengen met mijn eigen haren. Bedankt voor jullie advies!

Wilma

× Advies vragen