fbpx

Haarwerken Enschede

Bent u op zoek naar haarwerken in de omgeving Enschede? Bij Hairflow Hengelo, uw vertrouwde partner in Enschede en omgeving, begrijpen we dat het vinden van de perfecte oplossing voor uw haarbehoeften een persoonlijke reis is. Je bent van harte welkom voor een gratis adviesgesprek op onze locatie in het Beauty Resort van der valk Hengelo.
Vrijblijvend advies

Bij Hairflow Hengelo in de omgeving van Enschede specialiseren we ons in het op maat maken van haarwerken en pruiken, maar wat voor ons het meest telt, is jou helpen! Ons team, bestaande uit gepassioneerde kappers met eigen ervaringen. 

We zijn met trots INFIX-haarexperts en begeleiden je met eerlijk advies gedurende het gehele proces, van de eerste ontmoeting tot het aanmeten van een haarwerk. Bij Hairflow begrijpen we dat dit een lastig proces is. Echt haar of synthetisch haar, wij kijken wat het best bij jou persoonlijkheid past. 

Onze haarwerken en stukjes

Ervaar je haarverlies en ben je nieuwsgierig naar de beschikbare opties? Wij staan klaar om je diverse keuzes te presenteren. Daarbij heb je de vrijheid om te selecteren uit een scala van hoogwaardige haarsoorten, waaronder 100% onbewerkt Europees haar, Indian hair en synthetisch haar. Kwaliteit staat bij ons altijd voorop!

Haarstuk

haarwerken

Een haarwerk is een ander woord voor pruik. We hebben een standaard collectie die ‘ready to wear’ is, bestaande uit verschillende caps. Er is altijd wel iets wat bij jou past.

Maatwerk

maatwerk

Wil je een haarstuk of een volledige pruik exact op maat laten maken? Samen gaan we op zoek naar de gewenste haarsoort, structuur, kleur en vorm.

Haarwerk

haarstukken

Voor haarstukken die je in het haar kunt bevestigen hebben we mooie collecties. Deze collecties kennen verschillende variaties en zijn uit voorraad leverbaar.

Onze werkwijze

Kennismaking

Vrijblijvende persoonlijke kennismaking in de omgeving van Enschede

Follow up

Na het gesprek sturen we een overzicht van mogelijkheden en bellen we nog een keer na

Kosten & Vergoeding

Samen een financieel overzicht maken

Haarwerk uitkiezen

Samen kiezen we het definitieve haarwerk

Passen & modelleren

Als het haarwerk binnen is gaan we het passen en modelleren

Salon

Kwaliteit van onze haarwerken

Naast dat wij Infix hair expert zijn hebben we ook een SEHM certificatie. SEMH is een onafhankelijk en onpartijdige stichting zonder winstoogmerk die de kwaliteit van hulpmiddelenzorg bewaakt, behoudt en verbetert. Hierbij wordt met name rekening gehouden met de kwaliteit van leven van zorgbehoevenden, preventie, innovatie en betaalbaarheid van de zorg. Ook zijn we aangesloten bij de Branche organisatie voor haarspecialisten (HSBN).  

Pruiken en haarwerken advies Eneschede

Wil je een haarstuk of een volledige pruik exact op maat laten maken? Samen gaan we op zoek naar de gewenste haarsoort, structuur, kleur en vorm. Op onze locatie in het van der Valk in Hengelo gaan we samen op zoek naar een haarwerk waarvan jij je vertrouwen terugkrijgt. Maak snel een afspraak voor een vrijblijvend advies gesprek. 

Reviews

Fijne intake gehad, waarin veel begrip was. We hebben veel mogelijkheden besproken en ik heb uiteindelijk een mooi haarwerk besteld. Binnenkort kan ik hem passen, ben erg benieuwd...

Manon

Ik draag nu mijn eerste haarwerk en ben er super blij mee. In het begin nog wel onzeker geweest, maar met goede begeleiding en adviezen van Marjorie draag ik het haarwerk dagelijks als vanzelfsprekend. Binnenkort ga ik een nieuw haarwerk uitzoeken en ben ervan overtuigd dat het er goed gaat uitzien. Een zeer tevreden klant!

Anoniem

Ik ben geopereerd aan een tumor net boven mijn rechteroor. Daarom is er een litteken waar geen haar meer kan groeien. Er is een malletje gemaakt, en ik kijk er naar uit om dit haarstukje te kunnen dragen. Geknoopt met haar dat zich mooi gaat mengen met mijn eigen haren. Bedankt voor jullie advies!

Wilma

× Advies vragen