fbpx

Haarwerken en Pruiken Zwolle

Bent u op zoek naar haarwerken en pruiken in de omgeving Zwolle? Bij Hairflow Twello, uw vertrouwde partner inde omgeving van Apeldoorn, begrijpen we dat het vinden van de perfecte oplossing voor uw haarbehoeften een persoonlijke reis is.
Adviesgesprek

Bij Hairflow Twello in de omgeving van Apeldoorn zijn we gespecialiseerd in het aanmeten van haarwerken, maar wat voor ons echt telt, is jou helpen! Ons team bestaat uit Marion, Marjorie en Marian, gepassioneerde kappers met eigen ervaringen die we graag met je delen. En dan hebben we Maureen, die het administratieve werk verzorgt en je assisteert bij zorgverzekering gerelateerde zaken.

Wanneer je besluit deze stap te zetten, kun je bij ons rekenen op deskundig advies en de hoogste kwaliteit haarwerken. We zijn trotse INFIX-haarexperts en staan je met eerlijk advies bij gedurende het hele proces. Bij Hairflow gaat het niet alleen om haarwerken, maar om jouw welzijn en zelfvertrouwen.

onze oplossingen voor haarverlies

Ervaar je haarverlies en ben je nieuwsgierig naar de beschikbare opties? Wij staan klaar om je diverse keuzes te presenteren. Daarbij heb je de vrijheid om te selecteren uit een scala van hoogwaardige haarsoorten, waaronder 100% onbewerkt Europees haar, Indian hair en synthetisch haar. Kwaliteit staat bij ons altijd voorop! 

Haarstuk

haarwerken

Een haarwerk is een ander woord voor pruik. We hebben een standaard collectie die ‘ready to wear’ is, bestaande uit verschillende caps. Er is altijd wel iets wat bij jou past.

Maatwerk

maatwerk

Wil je een haarstuk of een volledige pruik exact op maat laten maken? Samen gaan we op zoek naar de gewenste haarsoort, structuur, kleur en vorm.

Haarwerk

haarstukken

Voor haarstukken die je in het haar kunt bevestigen hebben we mooie collecties. Deze collecties kennen verschillende variaties en zijn uit voorraad leverbaar.

Onze werkwijze

Kennismaking

Vrijblijvende persoonlijke kennismaking in omgeving Zwolle

Follow up

Na het gesprek sturen we een overzicht van mogelijkheden en bellen we nog een keer na

Kosten & Vergoeding

Samen een financieel overzicht maken

Haarwerk uitkiezen

Samen kiezen we het definitieve haarwerk

Passen & modelleren

Als het haarwerk binnen is gaan we het passen en modelleren

Reviews

Fijne intake gehad, waarin veel begrip was. We hebben veel mogelijkheden besproken en ik heb uiteindelijk een mooi haarwerk besteld. Binnenkort kan ik hem passen, ben erg benieuwd...

Manon

Ik draag nu mijn eerste haarwerk en ben er super blij mee. In het begin nog wel onzeker geweest, maar met goede begeleiding en adviezen van Marjorie draag ik het haarwerk dagelijks als vanzelfsprekend. Binnenkort ga ik een nieuw haarwerk uitzoeken en ben ervan overtuigd dat het er goed gaat uitzien. Een zeer tevreden klant!

Anoniem

Ik ben geopereerd aan een tumor net boven mijn rechteroor. Daarom is er een litteken waar geen haar meer kan groeien. Er is een malletje gemaakt, en ik kijk er naar uit om dit haarstukje te kunnen dragen. Geknoopt met haar dat zich mooi gaat mengen met mijn eigen haren. Bedankt voor jullie advies!

Wilma

Hairflow is Infix Hair Expert-kapper
× Whatsapp je vraag