fbpx

Infix Hair partner

Hairflow is een officiële Infix Hair expert. Met een haarwerk of haarstukje van Infix krijg jij weer het zelfvertrouwen dat je verdient. Infix Hair is gemaakt van 100% onbehandeld Europees haar.
Adviesgesprek

100% europees Infix hair

Infix selecteert op basis van ons advies zorgvuldig het haar dat bij jou past. De haarwerken van Infix worden volledig handgeknoopt op een gespecialiseerde productiefaciliteit in de Filipijnen. Infix controleert vervolgens het haar met een strenge kwaliteitscontrole. 

De haarwerken ogen natuurlijk, hebben een onzichtbare rand en zitten heel comfortabel. Je hoeft je hierdoor geen zorgen te maken dat jouw haarwerk er nep komt uit te zien. Met een Infix haarwerk voel je weer helemaal jezelf.

‘This is YOU again!’

Hairflow is een officiële Infix Hair expert. Dit betekend dat wij nauw samenwerken met Infix om samen de optimale haarwerken te leveren aan onze klanten. Wil je meer weten over de haarwerken van Infix? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Infix Hair is al jaren onze trouwe partner als het gaat om haarwerken en haarstukjes. Infix maakt haarwerken van 100% Europees haar. Dit haar staat er om bekend dat het van hoge kwaliteit is en natuurlijk oogt. 

 

 

Tips voor jouw haarwerk

Onze werkwijze

Kennismaking

Vrijblijvende persoonlijke kennismaking in omgeving Zwolle

Follow up

Na het gesprek sturen we een overzicht van mogelijkheden en bellen we nog een keer na

Kosten & Vergoeding

Samen een financieel overzicht maken

Haarwerk uitkiezen

Samen kiezen we het definitieve haarwerk

Passen & modelleren

Als het haarwerk binnen is gaan we het passen en modelleren

× Advies vragen