fbpx

Pruiken en haarwerken

Je bent eruit, je wilt graag een haarstuk gaan dragen. Maar wat zijn de mogelijkheden? En ziet het er allemaal wel echt uit? Zien mensen dat ik een haarstuk draag? Allemaal vragen waar wij je tijdens een vrijblijvend gesprek goed antwoord op kunnen geven. Hieronder leggen we je alvast wat mogelijkheden uit, zodat je je vast wat kunt oriënteren. Wil je meer weten? Je bent van harte welkom in onze salon.

Onze haaroplossingen

Haarstuk

Haarwerk

Een haarwerk is een ander woord voor pruik. We hebben een standaard collectie die ‘ready to wear’ is, bestaande uit verschillende caps. Je kunt kiezen uit verschillende maten, kleuren en lengtes, zodat er altijd wel iets tussen zit wat bij jou past. De caps hebben een ultiem draagcomfort, is verkrijgbaar in een siliconen uitvoering en kan op verschillende manieren bevestigd worden. En niet onbelangrijk: direct leverbaar!

Maatwerk

Maatwerk

Wil je een haarstuk of een volledige pruik exact op maat laten maken? Dan helpen wij je graag door het hele proces van aanmeten. Samen gaan we op zoek naar de gewenste haarsoort, structuur, kleur en vorm. We zorgen met een gipsafdruk voor de meest optimale pasvorm, zodat je een haarwerk of haarstuk krijgt dat helemaal voldoet aan je wens. Het hele maatwerkproces neemt 12 tot 16 weken in beslag. Wij als INFIX hair expert zorgen voor kwaliteit

Haarwerk

Haarstuk

Voor haarstukken die je in het haar kunt bevestigen, hebben we een mooie collectie ‘lifestyle’. Deze collectie bestaat ook uit verschillende kleuren en lengtes en zijn uit voorraad leverbaar. Bijzonder aan deze haarstukken is dat je naast andere methoden, ook kunt kiezen voor bevestiging via een micropoint-systeem. Deze bevestigingsmethode blijft 4 tot 6 weken zitten!

Welke haarsoort past bij jou?

In onze salon werken we alleen met de beste kwaliteit haar. Dat vinden we belangrijk, omdat het haar echt een verlengstuk is van jezelf en daarom ook goed moet voelen.
We bieden niks aan wat we zelf niet zouden willen dragen. Er zijn verschillende haarsoorten mogelijk, mede afhankelijk van de snelheid waarmee je een
haarstuk wilt gaan dragen. Hieronder een overzicht.

Europees haar

Europees haar

Het onbehandelde Europese haar is echt van topkwaliteit. Het beweegt natuurlijk, valt soepel en voelt prettig aan. Het is niet van je echte haar te onderscheiden en integreert volledig met je eigen haar. Onder alle omstandigheden, dus zelfs tijdens het sporten en ’s nachts. Het draagcomfort is erg hoog. De haarwerken zijn gemaakt van 100% onbewerkt Europees haar.

Indian hair

Indian hair

Deze haarstructuur komt qua structuur het dichtst bij Europees haar. Het haar is dun, valt soepel en is eenvoudig in model te brengen. Als je het haar wast, dan merk je dat het haar zeer snel opdroogt. De onbewerkte soorten zijn van goede kwaliteit, waarbij de natuurlijke kleur zwart is. Blond haar is vaker bewerkt en voelt daardoor droger en kwetsbaarder aan.  

Synthetisch haar

Synthetisch haar

Dit kunsthaar is leverbaar in verschillende vezelstructuren, waarbij sommige zelfs te föhnen zijn. Als je weinig tot geen onderhoud wilt aan je haarwerk, dan is een synthetische uitvoering ideaal voor jou. Na het wassen valt het mooi weer in model, het is kleurvast en ziet er natuurlijk uit. We hebben ze in verschillende varianten, die alle niet van het echt zijn te onderscheiden.

Wil je de haarsoorten en oplossingen met eigen ogen bekijken en voelen? Wij nemen graag de tijd voor je om je alles uit te leggen. Neem contact met ons op voor een gesprek.

× Whatsapp je vraag