fbpx
Wie zijn wij

Aangenaam, wij zijn Hairflow. Gepassioneerde vakvrouwen die mensen graag een beetje mooier maken. Zeker wanneer een gezonde haardos niet zo vanzelfsprekend meer is. Ooit zijn we als kapster begonnen, maar inmiddels hebben we ons gespecialiseerd in het aanmeten van haaroplossingen. Enerzijds omdat we het bijzonder vinden dat we mensen in een kwetsbare situatie echt verder kunnen helpen, anderzijds omdat we zelf te maken hebben gehad met haarverlies. Dat maakt dat we onze kennis combineren met zelf ervaren emoties. Onze klanten voelen zich daardoor vaak prettig en gehoord bij ons.

Onze drive
We weten dus als geen ander wat het is om je haar te verliezen. Het is een stukje identiteit wat je mist. Je herkent jezelf niet meer in de spiegel, want in je gedachten ben jij nog diegene met die volle haarbos. Elke dag ben je ermee bezig, vanaf het opstaan tot en met het sporten in de avond. Gelukkig zijn er veel oplossingen denkbaar. Oplossingen die jou weer mooi laten voelen, die comfortabel aanvoelen en waarmee je weer een stukje zelfvertrouwen terug krijgt. Wil jij weer met een fijn gevoel naar jezelf kijken? Dan denken we graag met je mee! Met volledige aandacht en alle tijd speciaal voor jou.

Maak kennis met ons team!

Marjorie Herr

“Jarenlang heb ik met veel plezier gewerkt als kapster, maar een aantal jaren geleden koos ik voor de specialisatie als haarwerkster. Daarvoor heb ik diverse cursussen en trainingen gevolgd. De reden voor de switch was een persoonlijke ervaring. Mijn schoonzusje kreeg te maken met veel haarverlies. Dat was zo ingrijpend en verdrietig. Ik realiseerde me toen dat ik mensen met haarverlies graag wilde helpen. Zo’n 3 jaar geleden begon ook bij mij van de een op andere dag mijn haar uit te vallen. Mijn haar was altijd heel mooi en glanzend en nu zag het er dof, pluizig en heel dun uit. Ik wist niet dat ik mij zo machteloos en onzeker kon voelen. Het heeft een hele tijd geduurd, maar nu gaat het weer beter met mijn haar en is er veel van terug gekomen. Ik ben er gelukkig veel minder mee bezig, maar de angst dat het weer gebeurt, zit er nog wel.

Tijdens mijn werk merk ik dat iedereen anders omgaat met haarverlies. Zelf heb ik het geluk gehad, dat ik er altijd met mijn collega’s en klanten over kon praten. Dat heeft mij erg geholpen om het een plekje te kunnen geven. Mijn eigen ervaring zet ik nu in om mijn klanten verder te helpen. Je kunt van mij aandacht, tijd en goede kwaliteit haarstukken verwachten. Samen gaan we op zoek naar de juiste oplossing voor jou. Of het nu een maatwerk, haarstukje of een fullcap is. Het is echt te gek om mensen te helpen aan meer zelfvertrouwen!”

Danique van der Leest

“Mijn hele leven lang heb ik al dun haar en was er ook eigenlijk altijd wel mee bezig. Daarom koos ik destijds voor de kappersopleiding. Jarenlang werkte ik met veel plezier bij verschillende salons, totdat ik graag meer verdieping in mijn vak wilde. De overstap naar haarwerker was voor mij een logische. Hier kon ik mijn kennis en eigen ervaringen combineren en inzetten voor klanten. Wat een goede keuze was dat!

In tussentijd werd mijn eigen haarprobleem steeds groter. Uiteindelijk besloot ik om zelf een haarstuk te gaan dragen. Wat een stap vond ik dat! Maar wederom was dat een erg goede keuze: ik was weer Danique! Ik herkende mezelf weer in de spiegel. Inmiddels draag ik nu al een paar jaar een haarstuk en heb ze in verschillende kleuren en vormen. Elke dag kies ik het haarstuk waar ik die dag zin in heb, zodat ik er dus elke dag uit kan zien zoals ik dat wil. Hoe gaaf is dat gevoel? En het is juist dat gevoel dat ik over wil brengen aan andere mensen. Langzaamaan begon het bij mij te kriebelen… Een eigen salon, dat zou toch mooi zijn. Inmiddels is de stap gezet en is Hairflow een feit. Ik hoop dat we met ons team je weer een beetje mooier mogen maken. Je dichter bij jezelf kunnen brengen.”

Haaruitval
Maureen Leusenkamp

Maureen Leusenkamp

“Organiseren, managen, financiën, het zijn zaken waar ik erg enthousiast van word! Ik houd van ondernemen en zie overal kansen en mogelijkheden. Hairflow is voor mijn zo’n pareltje. De vakkennis en liefde die Marjorie en Danique in hun vak leggen, inspireert mij enorm. Om hen te laten doen waar ze in uitblinken, stort ik mij met veel plezier in de ondersteunde processen. Het is mijn uitdaging om binnen Hairflow alles soepel te laten verlopen. Daar heb jij als klant ook weer baat bij, want je krijgt de kwaliteit, service en ik ontzorg waar je behoefte aan hebt. Ik geloof heel erg in talentontwikkeling: doen waar je goed in bent en daar nog beter in proberen te worden. Ik denk dat wanneer wij mensen onze passie meer zouden kunnen naleven, we veel gelukkiger en positiever in het leven zouden staan.

In mijn privéleven ben ik veel te vinden in de natuur en loop ik met mijn twee viervoeters vele kilometers door het bos. Daarnaast ben ik als moeder van vijf kinderen altijd wel bezig. Ik zie mijn kinderen opgroeien met elk hun eigen talenten. Zo heeft de oudste gekozen voor de studie geneeskunde en zien we de jongste zich ontwikkelen tot een techneut in de dop. Mooi om dat te zien! Nu de jongste de basisschool heeft verlaten, kies ik nog meer mijn eigen pad: ondernemen. En met Hairflow kan ik die passie volledig inzetten. Voor jou, onze klant die alle aandacht verdient!”

Wil je kennis met ons maken? De koffie staat klaar. Neem contact met ons op voor een gesprek.

× Hoe kan ik je helpen?