fbpx
Wie zijn wij

Aangenaam, wij zijn Hairflow. Gepassioneerde vakvrouwen die mensen graag een beetje mooier maken. Zeker wanneer een gezonde haardos niet zo vanzelfsprekend meer is. Ooit zijn we als kapster begonnen, maar inmiddels hebben we ons gespecialiseerd in het aanmeten van haaroplossingen. Enerzijds omdat we het bijzonder vinden dat we mensen in een kwetsbare situatie echt verder kunnen helpen, anderzijds omdat we zelf te maken hebben gehad met haarverlies. Dat maakt dat we onze kennis combineren met zelf ervaren emoties. Onze klanten voelen zich daardoor vaak prettig en gehoord bij ons.

Onze drive
We weten dus als geen ander wat het is om je haar te verliezen. Het is een stukje identiteit wat je mist. Je herkent jezelf niet meer in de spiegel, want in je gedachten ben jij nog diegene met die volle haarbos. Elke dag ben je ermee bezig, vanaf het opstaan tot en met het sporten in de avond. Gelukkig zijn er veel oplossingen denkbaar. Oplossingen die jou weer mooi laten voelen, die comfortabel aanvoelen en waarmee je weer een stukje zelfvertrouwen terug krijgt. Wil jij weer met een fijn gevoel naar jezelf kijken? Dan denken we graag met je mee! Met volledige aandacht en alle tijd speciaal voor jou.

Maak kennis met ons team!

Marjorie Herr

“Jarenlang heb ik met veel plezier gewerkt als kapster, maar een aantal jaren geleden koos ik voor de specialisatie als haarwerkster. Daarvoor heb ik diverse cursussen en trainingen gevolgd. De reden voor de switch was een persoonlijke ervaring. Mijn schoonzusje kreeg te maken met veel haarverlies. Dat was zo ingrijpend en verdrietig. Ik realiseerde me toen dat ik mensen met haarverlies graag wilde helpen. Zo’n 3 jaar geleden begon ook bij mij van de een op andere dag mijn haar uit te vallen. Mijn haar was altijd heel mooi en glanzend en nu zag het er dof, pluizig en heel dun uit. Ik wist niet dat ik mij zo machteloos en onzeker kon voelen. Het heeft een hele tijd geduurd, maar nu gaat het weer beter met mijn haar en is er veel van terug gekomen. Ik ben er gelukkig veel minder mee bezig, maar de angst dat het weer gebeurt, zit er nog wel.

Tijdens mijn werk merk ik dat iedereen anders omgaat met haarverlies. Zelf heb ik het geluk gehad, dat ik er altijd met mijn collega’s en klanten over kon praten. Dat heeft mij erg geholpen om het een plekje te kunnen geven. Mijn eigen ervaring zet ik nu in om mijn klanten verder te helpen. Je kunt van mij aandacht, tijd en goede kwaliteit haarstukken verwachten. Samen gaan we op zoek naar de juiste oplossing voor jou. Of het nu een maatwerk, haarstukje of een fullcap is. Het is echt te gek om mensen te helpen aan meer zelfvertrouwen!”

Marian Keizers

Ik ben Marian, een gepassioneerd haar professional met jarenlange ervaring in het kappersvak. Mijn creativiteit en brede kennis in het vak zet ik graag in bij het aanmeten van haarwerken en haarstukken.

In de huidige maatschappij worden veel mensen helaas getroffen door haarverlies, denk aan chemo, alopecia of stress. Gelukkig zijn er op dit gebied tegenwoordig veel haaroplossingen in verschillende lengtes, structuren modellen en kleuren, bij Hairflow is niets ondenkbaar.

Goed advies, luisteren en inlevingsvermogen zijn mijn sterke kanten. Brainstormen met het team, wij zijn er voor jou! Een mooi haarwerk is een accessoire voor jezelf, het geeft vertrouwen en zekerheid en laat dit nou juist mijn passie zijn, zorgen voor een glimlach op je gezicht.

Marion Hannink

Ik ben Marion en mijn passie is mijn vak. Met mijn sociale en empathische karakter, help ik al jaren mijn klanten met veel plezier. Ik bied altijd een luisterend oor en begrijpt haarfijn hoe belangrijk het is om jouw behoeften en zorgen serieus te nemen. Mijn klanten voelen zich vaak op hun gemak bij mij en waarderen mijn vriendelijke en gastvrije benadering. Ik zie mijzelf niet alleen als iemand die haarwerken aanmeet, maar ook als iemand die anderen helpt om hun zelfvertrouwen en eigenwaarde te herstellen. Mijn werk geeft mij de mogelijkheid om hieraan bij te dragen. 
 
 ”We kunnen je niet beter maken, maar je wel beter laten voelen!” 

Maureen Leusenkamp

 

“Organiseren, managen, financiën, het zijn zaken waar ik erg enthousiast van word! Ik houd van ondernemen en zie overal kansen en mogelijkheden. Hairflow is voor mijn zo’n pareltje. De vakkennis en liefde die Marjorie, Marian en Marion in hun vak leggen, inspireert mij enorm. Om hen te laten doen waar ze in uitblinken, stort ik mij met veel plezier in de ondersteunde processen. Het is mijn uitdaging om binnen Hairflow alles soepel te laten verlopen. Daar heb jij als klant ook weer baat bij, want je krijgt de kwaliteit, service en ik ontzorg waar je behoefte aan hebt. Hairflow heeft contracten met alle zorgverzekeraars zodat je recht hebt op vergoeding, mits verwijzing van arts. 

Ik help je er graag bij! 

 

Wil je ons advies? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

× Advies vragen